DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...
Pagina terug

Wij groeien met kids mee!

Kids groeien snel en daar hangt uiteraard ook een prijskaartje aan. Voor onze kleinste skivrienden is er daarom het Kids Garantieplan.

Wat houdt het in?

Schaf na één of twee seizoenen nieuwe materialen aan, ruil de oude materialen in en ontvang korting op het aankoopbedrag.

Twijfel je of je de materialen wilt huren of kopen? Met een eigen uitrusting weet je wat je kunt verwachten en hoe je er het beste mee om kunt gaan. Bovendien ga je met het Kids Garantieplan altijd voor een passende wintersportuitrusting!

Ga veilig de piste af

Een goed passende wintersportuitrusting voor je kind is erg belangrijk. Een goed passende wintersportuitrusting draagt niet alleen bij aan betere prestaties, ook voorkom je koude en zere voeten. 

Koop een ski of skischoen zo kort mogelijk voor de wintersportvakantie. Te korte ski's geven namelijk te weinig grip, terwijl lange ski's juist te zwaar zijn.

Stappenplan

  • Je koopt een nieuwe skiset of skischoen
  • Je betaalt de verkoopprijs en bewaart de kassabaon
  • Binnen 1 jaar ontvang je een tegoed van 60% van het aankoopbedrag
  • Binnen 2 jaar ontvang je een tegoed van 40% van het aankoopbedrag
  • Skiplezier gegarandeerd!