DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...
Pagina terug

Update: 14/10/2020

Jouw gezondheid en die van de DAKA medewerkers heeft onze allerhoogste prioriteit. Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19), treffen wij diverse extra maatregelen. Deze zijn gebaseerd op adviezen en maatregelen van de regering en het RIVM. In dit bericht een overzicht van de huidige situatie en maatregelen:

In de DAKA winkels: 
Onze winkels zijn geopend volgens de reguliere openingstijden. In de winkels volgen wij de richtlijnen vanuit het RIVM. Zo nemen wij extra hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Zo desinfecteren wij regelmatig alle contactpunten, zoals de kassa's, kiosken en pinautomaten. Daarnaast laten wij een maximum aantal klanten in de winkel toe zodat iedereen genoeg ruimte heeft om te winkelen volgens de richtlijnen.

Er geldt een dringend advies voor het dragen van mondkapjes. Het dragen van mondkapjes in onze winkels stellen wij zeer op prijs. 

Voor alle winkels geldt er een maximum aantal bezoekers, afhankelijk van de grootte. De koopavonden komen per heden te vervallen.

De DAKA.nl webshop:
Shop je liever online? Onze webshop blijft geopend. De bestellingen blijven wij bezorgen in samenwerking met PostNL. Voor de extra maatregelen van PostNL klik je hier.​​​

Vanwege enorme drukte in onze webshop en bij PostNL kunnen leveringen vertraagd zijn. De gemiddelde levertijd kan hierdoor iets langer zijn dan gebruikelijk. Ook bij onze klantenservice kan de wachttijd hierdoor helaas langer dan je van ons gewend bent. Hiervoor onze excuses.

Enkele regels om elkaar te helpen:
- Gepaste afstand: Houd altijd 1,5 meter afstand van elkaar.
- Geen hand: We schudden even geen handen, maar een glimlach mag altijd.
- Hygiëne: We houden onze winkel hygiënisch en wassen regelmatig onze handen. Ook klanten hebben de mogelijkheid om hun handen te desinfecteren bij binnenkomst.
- Elleboog: Hoest en nies in de elleboog.
- Contactloos: Betaal bij voorkeur contactloos, bijvoorbeeld met PIN. Cash betalen blijft ook mogelijk.

Tot slot
Wij zijn zeer trots op onze medewerkers in deze tijd. Verder willen wij iedereen bedanken voor het vertrouwen en begrip in de genomen maatregelen.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrieven, of volg ons op:
Facebook & Instagram

Voor verdere vragen zijn wij bereikbaar via onze klantenservice.

Met sportieve groeten,
Het DAKA team