DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...

Update: 7 / 4 / 2020

Jouw gezondheid en die van de DAKA medewerkers heeft onze allerhoogste prioriteit. Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19), treffen wij diverse extra maatregelen. Deze zijn gebaseerd op adviezen en maatregelen van de regering en het RIVM. In dit bericht een overzicht van de huidige situatie en maatregelen:

In de DAKA winkels: 

Op dit moment blijven onze winkels open. Hierbij volgen wij de maatregelen van de overheid en onze brancheorganisatie InRetail.

Bekijk de actuele openingstijden op onze website:
www.daka.nl/filialen
De koopavonden komen per direct te vervallen.

In de winkels volgen wij de richtlijnen vanuit het RIVM. Zo nemen wij extra hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Zo desinfecteren wij regelmatig alle contactpunten, zoals de kassa's, kiosken en pinautomaten. Daarnaast laten wij maximum 30 klanten in de winkel toe zodat iedereen genoeg ruimte heeft om te winkelen volgens de richtlijnen. 

De DAKA.nl webshop:
Vanwege enorme drukte in onze webshop en bij PostNL kunnen leveringen vertraagd zijn. De gemiddelde levertijd is hierdoor langer dan gebruikelijk. Ook bij onze klantenservice is de wachttijd helaas langer dan gebruikelijk. Onze excuses.

Shop je liever online? Onze webshop blijft geopend. De bestellingen blijven wij bezorgen in samenwerking met PostNL. Voor de extra maatregelen van PostNL klik je hier.​​​

Enkele regels om elkaar te helpen

- Gepaste afstand: Houd altijd 1,5 meter afstand tot elkaar
- Geen hand: We schudden even geen handen, maar een glimlach mag altijd.
- Hygiëne: We houden onze winkel hygiënisch en wassen regelmatig onze handen
- Elleboog: Hoest en nies in de elleboog
- Zakdoekjes: Er staan papieren zakdoekjes voor je klaar
- Contactloos: Betaal alleen met PIN, bij voorkeur contactloos

Tot slot

Wij zijn zeer trots op onze medewerkers in deze tijd. 
Verder willen wij iedereen bedanken voor het vertrouwen en begrip in de genomen maatregelen.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrieven, of volg ons op:
Facebook & Instagram

Voor verdere vragen zijn wij bereikbaar via onze klantenservice.

Met sportieve groeten,
Het DAKA team