DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...
Pagina terug

BETALEN OP DAKA.NL

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?
Bij Daka.nl kan je betalen via iDEAL internetbankieren, Afterpay (factuur/achteraf betalen), PayPal, of Creditcard. 

iDEAL 
Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen via internetbankieren. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING/Postbank, Rabobank, Friesland Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers, Knab of SNS (Regio)Bank dan kan je met iDEAL betalen. Afrekenen is dan snel en gemakkelijk mogelijk in de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank.

Creditcard
Bij Daka.nl is het ook mogelijk om te betalen via Master Card of Visa Card.
Deze betalingen worden via een beveiligde verbinding uitgevoerd waardoor de gegevens beveiligd zijn tegen toegang van derden.
Voor het betalen via creditcard worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Paypal
PayPal is een internationaal Internet betalingssysteem waarbij de ontvanger (Daka) geen financiële informatie krijgt, zoals je creditcard- of uw bankrekeningnummer. Betalen met PayPal gaat eenvoudig door je e-mailadres en wachtwoord in te voeren. Hiervoor is wel een PayPal account nodig. 

Achteraf betalen
Liever betalen na ontvangst van je bestelling? De administratie en incasso van de bestelling hebben wij uitbesteed aan Afterpay. De betalingstermijn is 14 dagen vanaf de factuurdatum. 


Alle betalingen worden uitgevoerd in samenwerking met onze betalingsprovider Adyen.