DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...
Pagina terug

  Deelname actie

 1. Deelnemen aan een winactie van DAKA Sport is vrijblijvend en kosteloos.
 2. Deelname vindt plaats wanneer er aan de voorwaarden van de winactie wordt voldaan en alle gegevens correct en naar waarheid zijn ingevuld.
  - Eenmalige deelname per persoon toegestaan;
  - Deelnemen aan winacties van DAKA is mogelijk voor personen vanaf 18 jaar. Jonger dan 18 jaar? Dan dient een ouder of verzorger toestemming te geven.
 3. Medewerkers van DAKA Sport zijn uitgesloten van deelname aan acties.
 4. De looptijd van winacties wordt altijd vermeld in de beschrijving van de actie. Hoe en wanneer de winnaar(s) op de hoogte gebracht zullen worden, staat ook vermeld.
 5. DAKA Sport is gerechtigd deelnemers te diskwalificeren en/of van deelname uit te sluiten als zij van mening is dat de deelnemers niet conform de Algemene Voorwaarden van de actie handelen of de actie op oneerlijke wijze beïnvloeden.
 6. DAKA Sport is te allen tijde bevoegd actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de acties zonder opgaaf van reden stop te zetten.

Persoonsgegevens

 1. Op alle acties van DAKA Sport is Nederlands recht van toepassing.
 2. De persoonsgegevens van deelnemers die in het kader van de actie worden verkregen, worden niet vrijgegeven en verstrekt aan externen, tenzij er toestemming is gegeven.
 3. Persoonsgegevens van deelnemers kunnen intern gebruikt worden voor het aanmelden van de DAKA nieuwsbrief, mits hier toestemming voor is gegeven.

De winnaar(s)

 1. De winnaar van een actie geschiedt willekeurig door middel van een loting op onpartijdige wijze. Over uitslagen kan niet worden gecorrespondeerd.
 2. De winnaar(s) kunnen per telefoon, e-mail of per post bericht ontvangen van de gewonnen prijs via de door de deelnemer verstrekte persoonsgegevens.
 3. Wanneer de winnaar van een actie zich niet binnen één week na bekendmaking meldt, wordt er een nieuwe winnaar aangewezen.
 4. Prijzen kunnen enkel worden opgehaald in een DAKA filiaal. Hierbij dient de winnaar bij het ophalen bewijs te leveren van zijn/haar identiteit.
 5. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 6. Deelnemers die geen prijs hebben gewonnen, worden hiervan niet op de hoogte gesteld.

Overig

 1. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 2. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met de DAKA Sport Klantenservice via het contactformulier of via een Whatsapp op +31 85 087 05 77. De DAKA Klantenservice is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9.00 - 17.00.