DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...
algemeen 16 January 2020

Ski & Snowboard inruildagen

10 Inruildagen bij DAKA

Ben jij toe aan een nieuwe ski of snowboard set om de komende wintersportvakantie van te genieten? DAKA biedt de perfecte oplossing: de DAKA inruildagen!

Gebruikt materiaal

Je kijkt misschien al dagen, weken of zelfs maanden uit naar een nieuwe ski- of snowboard set. Eindelijk is het zo ver! Je hebt jezelf overtuigd om de set, waar je al die tijd al zo gek op bent, te gaan kopen!

Maar wat doe je met het gebruikte materiaal?

Na het aanschaffen van een nieuwe set ga je het huidige materiaal niet meer gebruiken. Weggooien is zonde, maar in de schuur staat het materiaal alleen maar in de weg.

Wat is dan de beste optie? De DAKA Inruildagen!

Inruildagen

Tijdens de DAKA inruildagen bieden wij je de kans om het gebruikte materiaal in te leveren en dit in waarde om te zetten als korting op een nieuwe set. Hiermee biedt DAKA je de perfecte oplossing. De oude set wordt ingenomen en de nieuwe set koop je met korting. Jij als wintersportliefhebber loopt weg met de set waar je al die tijd al naar hebt verlangt. De nieuwe set is klaar om gebruikt te worden op de eerste volgende bestemming!

Voorwaarden inruildagen

  • Het artikel moet nog in een goede en werkende staat zijn.
  • Het artikel mag niet ouder zijn dan vijf jaar.
  • Het artikel moet beschikken over goede/werkende bindingen.
  • De waarde van de inruil ski/ snowboardschoen bedraagt minimaal €25,- tot maximaal €100,-. Dit bedrag zal vastgesteld worden door de verkoopmedewerker die de schoen inneemt.
  • De waarde van de inruil ski’s of snowboard inclusief binding bedraagt minimaal €50,- tot maximaal €250,-. Dit bedrag zal vastgesteld worden door de verkoopmedewerker die de set inneemt.
  • Bij aanschaf van één artikel zal er ook één artikel ingenomen worden. Het is niet mogelijk om één artikel aan te schaffen en meerdere artikelen in te leveren. Het moment dat één artikel aangeschaft wordt zal er één artikel ingenomen worden.
  • Alleen bij aanschaf van één artikel is het mogelijk om oud materiaal in te leveren.
  • Actie is geldig van vrijdag 17 januari t/m zondag 26 januari 2020.
  • De deelnemende filialen zijn: Alkmaar, Amersfoort, Apeldoorn, Groningen, Harderwijk, Rotterdam Noord, Utrecht en Zwolle.