DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...
Pagina terug
advies 31 October 2019

Reusch – Hey Koukleum! Wil jij nooit meer koude handen?

Bij het inpakken van de koffers of tassen voor de wintersport ligt de aandacht meestal bij mooie outfits. Met welke outfit wil jij gezien worden op de pistes? Maar een mooie outfit is natuurlijk niet het enige waar je over na moet denken. Wat dacht je van koude handen op de pistes? Niks is erger dan koude en natte handen hebben op een geweldige ski dag, want het kan je hele dag verpesten. Goede handschoenen is dus heel belangrijk om mee te nemen en zeker geen overbodige luxe.

Reusch heeft een ruime collectie aan winterhandschoenen voor heren, dames en kinderen. Deze collectie bestaat uit warme, comfortabele kwalitatieve, functionele en innovatieve handschoenen.

Reusch Heating Pad Pocket

Sommige skihandschoenen van Reusch hebben als extra een Reusch Heating Pad Pocket binnen in de voering waar een Reusch Heating Pad in geplaats kan worden. Deze heating pad deze zorgt voor acht uur comfortabele extra warmte voor zeer koude winterdagen.

Natte handschoenen

Zijn jouw handschoenen nat? Plaats de handschoenen nooit direct op of bij de verwarming. Hierdoor droogt het leer of het isolatie materiaal uit en verliest de handschoen zijn functionaliteit. Laat de handschoenen eerst goed drogen in de openlucht en vooral niet in de droger stoppen.

Te kleine pasvorm

Het is belangrijk dat je goed kijkt naar de pasvorm van de handschoen. De lucht in een handschoen biedt goede isolatie. Bij te kleine handschoenen is er weinig ruimte over voor lucht, waardoor de handschoen niet goed kan isoleren. Door te kleine handschoenen kan je dus nog steeds kouden handen krijgen.

Niet geschikt voor de wasmachine

Na jouw wintersport vakantie ben je waarschijnlijk van plan om de meeste kleding in de wasmachine te doen. Maar sommige wintersport artikelen zijn niet gemaakt om te wassen. De handschoenen zijn daar een goed voorbeeld van. De handschoenen kunnen namelijk zijn functionaliteit verliezen als ze worden gewassen in de wasmachine.

Ben jij erg zuinig op je lederen handschoenen? En wil je er lang plezier van hebben? Je kan de buitenkant en/of binnenkant van de handschoen behandelen met neutrale ledervet. Het olie laagje zorgt ervoor dat de handschoen waterproof en in soepele conditie blijft.

Benieuwd naar de Reusch collectie? Bekijk hier alle handschoenen in alle kleuren, vormen en maten voor iedereen.