DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...
algemeen 20 March 2020

PUMA’s technische eigenschappen voor uitdagende workouts

De PUMA collectie bestaat uit sport- en lifestyle kleding en schoenen voor heren, dames en kinderen. Voor voetbal, fitness en running ga je voor het merk PUMA. Ga je voor een opvallende look of ga je voor de basic all-in-black look?

Technische eigenschappen

De sportkleding van PUMA voor de bovenstaande sporten zijn voornamelijk gemaakt van dryCELL materiaal. Het speciale materiaal voert zweet af van je huid om je zo op deze manier droog en comfortabel te houden tijdens alle trainingen. Hierdoor blijft je sportkleding droog en kan je ongestoord door blijven sporten zonder dat jouw doel verhinderd wordt zonder dat een verminderde bewegingsvrijheid tussen jou en je doel staat.

Naast de vocht afvoerende eigenschappen beschikt PUMA ook over andere technische eigenschappen zoals: reflecterende details op sportkleding of kledingstukken die gemaakt zijn in diverse felle kleuren. Deze details of kleuren zorgen beide voor verbeterde zichtbaarheid in het donker. Hierdoor kunnen tegenliggers je beter zien aan komen in de verte tijdens je run.

PUMA collectie

Het merk PUMA is gebaseerd op de waarden die een uitstekende sporter of atleet maken. Het merk zet zich in om sport en lifestyle te verbeteren in de hele wereld. Het merk PUMA gaat creatief te werk en dat is te zien in elke sport- en lifestyle collectie en ook in samenwerkingen met bekende artiesten en sporters etc.

Zo zijn er bijvoorbeeld T-shirts en leggings met drukke woord beeldmerk van PUMA, terwijl andere kledingstukken weer heel casual zijn met sportieve details.

.
Voorbeelden van Diverse PUMA Stijlen

Ideale sporten voor PUMA

Als hardloper associeer je jezelf misschien eerder met het merk PUMA dan met een ander sportmerk. De naam van het merk zegt het al. In de sport uitrusting van PUMA kan jij ongehinderd sprinten en springen net als het prachtige dier waaraan het merk de naam heeft gekoppeld.

Wil je een sport met meer uitdaging? Ga dan voor de obstacle run. Een obstacle run bestaat uit verschillende onderdelen. Maar ook mud races, obstakellopen en stormbanen zijn verschillende versies van dezelfde soort sport. Al deze sporten bestaan voor een deel uit hardlopen maar dan met verschillende obstakels om extra uitgedaagd te worden door andere omstandigheden.

De routes van deze sporten gaan meestal door de natuur en de deelnemers moeten niet bang zijn om vies te worden. Onderweg zullen ze door de modder moeten kruipen, door het water moeten zwemmen of lopen en over houten muren moeten klimmen. Dit zijn maar een paar van de vele vette obstakels die je tegen zou kunnen komen. Het voornaamste doel is om de verschillende mentale en fysieke grenzen op te zoeken.

Ga jij voor het overwinnen van je eigen prestaties met een sportieve look? Ga dan voor een outfit van PUMA!

.
PRODUCTEN GEZIEN BIJ FIT & MORE OP RTL 4