DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...
algemeen 14 February 2020

DAKA Feet ID

Ga jij ook voor de beste fit?

Ben jij toe aan nieuwe comfortabele hardloopschoenen? Wil jij meer dan alleen mondeling advies van onze running specialisten? Dat kan! Meerdere DAKA filialen zoals Alkmaar, Amersfoort, Apeldoorn, Leidschendam, Utrecht en Zwolle beschikken over de DAKA Feet ID. Deze 3D voetscanner biedt een gepersonaliseerde oplossing voor alle hardlopers!

Wat houdt de DAKA Feet ID in?

De DAKA Feet ID verzamelt alle gegevens voor het beste en persoonlijke advies op maat. De DAKA Feet ID is een scannermodel met een statische en dynamische voetanalyse in één. De DAKA Feet ID analyseert de voet, terwijl de loopanalyse met behulp van de geavanceerde drukplaattechnologie laat zien waar jouw drukpunten zich bevinden onder begeleiding van een DAKA Running specialist.

Hoe werkt de DAKA Feet ID?

Ga voor de beste fit, vraag een medewerker in de winkel om hulp. Vervolgens vragen wij jou om plaats te nemen op de DAKA Feet ID met je sokken aan. Jouw voeten worden vervolgens compleet gescand en gemeten. Naast de lengte en de breedte van de voet wordt ook de hoogte van de wreef en het verschil tussen je voeten opgemeten. Heb je last van terugkerende ongemakken? Bijvoorbeeld een gevoelige hiel of altijd last van kramp? Geef het aan op het scherm, zodat wij exact kunnen zien waar de aandachtspunten liggen. Na de test van het DAKA Feet ID, geven wij jou het beste advies. De andere drukpunten van je voeten worden gemeten door op jouw snelheid over de drukplaat te lopen. Bij de uitslag komt er een selectie aan hardloopschoenen die helemaal perfect zijn voor de vorm en afwikkeling van jouw voet.

Zijn jouw ideale hardloopschoenen fysiek aanwezig in de winkel? Alle merken van de hardloopschoenen die wij aanbieden zijn verwerkt in de DAKA Feet ID. Denk hierbij aan merken zoals Adidas, Asics, Mizuno, New Balance, Nike, On Running en Saucony. Test de hardloopschoenen uit op onze Running Department en ervaar wat de beste schoen voor jou is. Met deze nieuwe hardloopschoenen behaal je al je gestelde doelen.


DAKA Feet ID Stappenplan:

  • Stap 1: Voer samen met een DAKA medewerker je persoonlijke gegevens in.
  • Stap 2: Ga op de 3D Scanner staan en scan je voeten.
  • Stap 3: Check je persoonlijke voetanalyse
  • Stap 4: Wat is jouw hoofdactiviteit?
  • Stap 5: Vertel ons meer over jouw hoofdactiviteit.
  • Stap 6: Heb je last van terugkerende ongemakken? Zo ja, welke?
  • Stap 7: Hoe wikkelt je voet af?
  • Stap 8: Schoenen die alleen voor jou worden aanbevolen.
  • Stap 9: Check jouw gepersonaliseerde aanbeveling voor de perfecte schoen.
  • Stap 10: Ontvang de uitslag van jouw voet en schoen aanbeveling via de DAKA Running specialist.
                           POTENTIËLE kanshebbers vanuit de DAKA Feet iD: 

Ga jij voor de DAKA Feet ID? Of ga je voor de standaard hardloopschoenen? Bekijk hier het gehele assortiment aan hardloopschoenen.