Welkom op de website van Daka, jouw sportspecialist!

Daka en Wim Jaquet hebben de krachten gebundeld. Wim Jaquet Sports zal verder gaan als Daka Amersfoort. De website van Wim Jaquet is niet meer bereikbaar.
Meer informatie

Hockey Hockeysticks

Actieve filters
Vorige

Hockeysticks

Naast goede hockeyschoenen is een fijne hockeystick onmisbaar in je uitrusting als hockeyer. Het is belangrijk om hierbij rekening te houden met een aantal dingen. Ten eerste is het belangrijk om de maat te weten die u nodig heeft. Zo is de standaard seniorenmaat 36.5 inch. Er is een eenvoudig trucje om te meten of je de goede maat stick te pakken hebt. Zet de stick naast je neer en kijk waar het uiteinde komt. Als de stick tot het eind aan de voorzijde van de heup komt, is de maat goed. Daarnaast is er veel verschil in gewicht van de verschillende sticks. Het is heel persoonlijk waar je voorkeur naar uit gaat. Een lichte stick is wendbaar en wordt daarom ook veel gedragen door de voorhoede. Een zware stick heeft meer slagkracht wat handig kan zijn als verdediger.

Online hockeysticks kopen

Shop jouw nieuwe hockeystick online op Daka.nl in de uitgebreide hockey webshop. De hockeysticks collectie bestaat uit sticks voor senioren en junioren. Daarnaast biedt Daka ook indoor hockeysticks online. Koop online hockeysticks van merken als Adidas, Brabo of andere A-merken. De hockeysticks zijn van hoge kwaliteit en zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Shop jouw nieuwe hockeystick die perfect bij de clubkleuren passen. Bekijk alle hockeysticks in de online hockeyshop of een van de Daka filialen.