DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...
Pagina terug

Hockey Hockeysticks

Terug naar overzicht
Actieve filters
Meer maten
Toon meer
Toon meer
Toon meer
Filters toepassen
Actieve filters
Aantal
Vorige
Vorige

Hockeysticks

Naast goede hockeyschoenen is een fijne hockeystick onmisbaar in je uitrusting als hockeyer. Het is belangrijk om hierbij rekening te houden met een aantal dingen. Ten eerste is het belangrijk om de maat te weten die u nodig heeft. Zo is de standaard seniorenmaat 36.5 inch. Er is een eenvoudig trucje om te meten of je de goede maat stick te pakken hebt. Zet de stick naast je neer en kijk waar het uiteinde komt. Als de stick tot het eind aan de voorzijde van de heup komt, is de maat goed. Daarnaast is er veel verschil in gewicht van de verschillende sticks. Het is heel persoonlijk waar je voorkeur naar uit gaat. Een lichte stick is wendbaar en wordt daarom ook veel gedragen door de voorhoede. Een zware stick heeft meer slagkracht wat handig kan zijn als verdediger.

Online hockeysticks kopen

Shop jouw nieuwe hockeystick online op Daka.nl in de uitgebreide hockey webshop. De hockeysticks collectie bestaat uit sticks voor senioren en junioren. Daarnaast biedt Daka ook indoor hockeysticks online. Koop online hockeysticks van merken als Adidas, Brabo of andere A-merken. De hockeysticks zijn van hoge kwaliteit en zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Shop jouw nieuwe hockeystick die perfect bij de clubkleuren passen. Bekijk alle hockeysticks in de online hockeyshop of een van de Daka filialen.