Welkom op de website van Daka, jouw sportspecialist!

Daka en Wim Jaquet hebben de krachten gebundeld. Wim Jaquet Sports zal verder gaan als Daka Amersfoort. De website van Wim Jaquet is niet meer bereikbaar.
Meer informatie

Hockey Hockeykleding

Vorige

Hockeykleding

Bij Daka heeft u keuze uit verschillende top hockeymerken. Zo bieden we hockeybroeken, hockeyjasjes en hockeysokken voor zowel dames, heren als kinderen. Tijdens een avondtraining is het belangrijk dat je jezelf goed warm houdt. Met een fijne hockeytrui blijven je spieren warm en heb je toch bewegingsvrijheid. Ook tijdens een wedstrijd met een wissel is een warme hockeytrui of hockeyjas geen overbodige luxe. Daka biedt u merken als Adidas en Nike, maar ook teamkleding van Hockeyclub Rotterdam.

Shop online hockeykleding

De hockey kleding die aangeboden wordt in de online hockey shop van Daka is er om je prestatie nog beter te laten worden. Hockey is een van de meest stijlvolle sporten. Kijk bijvoorbeeld eens naar de dames- en herenteams van Nederland. De spelers dragen allemaal de nieuwste mode op het gebied van hockey kleding. Neem een kijkje in de online shop van Daka en bestel gemakkelijk en snel online al het nieuwe op het gebied van hockeykleding. Je bent uiteraard ook van harte welkom in onze filialen.