Welkom op de website van Daka, jouw sportspecialist!

Daka en Wim Jaquet hebben de krachten gebundeld. Wim Jaquet Sports zal verder gaan als Daka Amersfoort. De website van Wim Jaquet is niet meer bereikbaar.
Meer informatie

Heren Trainingsjacks

Heren trainingsjassen online

Heren trainingsjassen shop je online in de heren sportkleding webshop webshop van Daka. De heren trainingsjacks collectie is divers en heeft daardoor een onderscheiden aanbod als het om sportjacks voor heren gaat. Een heren trainingsjack voor de voetbal of een heren trainingsjas voor het hardlopen, bij Daka vind je het allemaal. Bekijk alle heren trainings jassen en bestel het juiste heren trainingsjack online. De sportjacks die Daka aanbiedt zijn vaak geschikt voor meerdere sporten. Vind je je favoriete sportjack niet, dan kun je ook zoeken op basis van de door jou beoefende sport! Daka biedt sportjassen aan van iedere sport, waaronder:

  • Wintersport
  • Hardlopen
  • Tennis
  • Hockey
  • Voetbal

 

DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina