DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...
Pagina terug

Golf

Terug naar overzicht
Actieve filters
Meer maten
Filters toepassen
Actieve filters
Aantal
Vorige
Vorige

Online Golf shop

Golf is een sport dat een stempel heeft van 'elite spelers' en een oubollige uitstraling. Onterecht vinden wij. Golf is een klassieke sport die nog steeds groeiend is. Steeds meer mensen besluiten om te gaan golfen. Groot gelijk! Er is namelijk niets rustgevender om even een heerlijk rondje te gaan lopen, maar toch een competitief spel te spelen. Er zijn veel golfbanen die uitgerust zijn met een prachtige omgeving. Bomen, water, zand en een mooie grasmat is bijna altijd wel terug te vinden op elke golfbaan. Wat wil een mens nog meer?
Internationale topspelers zijn Tiger Woods, Phil Mickelson, Rory McIlroy en Colin Montgomerie. Nederland timmert ook steeds beter aan de weg in de golfwereld. Lafeber en Derksen spelen al jarenlang op een hoog niveau en daarnaast wordt Joost Luiten steeds beter, getuige zijn recente prestaties op KLM Open (2013) en in Abu Dhabi (2014). Wil jij ook net zo goed golfen als Joost Luiten of Tiger Woods? Kies dan voor de golfspullen van Daka.

Daka biedt je een uitgebreid assortiment aan golfsets, golfschoenen en golfballen. Bovendien heeft Daka ook geschikte golfkleding voor dames en heren.

Belangrijke golfmerken die bij Daka terug te vinden zijn:

- Wilson (golfballen en golfsets)
- Callaway (golf ballen en accessoires)
- Footjoy (golfschoenen en golfhandschoenen)
- Nike (golfkleding en golfhandschoenen)

Bekijk alle golfartikelen in de golf shop van Daka en bestel jouw golfspullen online op Daka.nl. Weet je niet goed welk merk of golfartikelen je moet kopen? Kom dan eens langs in een van onze winkels en vraag naar een van onze golfexperts. Zo ga je altijd goed voorbereid de golfbaan op.