Welkom op de website van Daka, jouw sportspecialist!

Daka en Wim Jaquet hebben de krachten gebundeld. Wim Jaquet Sports zal verder gaan als Daka Amersfoort. De website van Wim Jaquet is niet meer bereikbaar.
Meer informatie

Fitness Fitnesskleding

Fitness kleding online shop

Bij Daka vindt u een uitgebreid assortiment aan fitnesskleding, voor zowel dames als heren. Sportiever kan het niet! Fitness is een sport die de laatste jaren in populariteit is gestegen. Of het nu regent of erg warm is, fitnessen kan altijd. Het is ook nog eens super gezond. Zo verlaagt sporten je hartslagfrequentie doordat het hart goed getraind is. Daarnaast geeft sporten een gezonde huidskleur en helpt de huid elastisch te houden. Dit zorgt er weer voor dat rimpels langer wegblijven. Wie wil dat nu niet? Tevens neemt het stressniveau af bij regelmatige beoefening van sport. Bij het beoefenen van fitness hoort een hippe en sportieve outfit waarmee iedereen naar je kijkt als jij je workout doet.

Online fitnesskleding shoppen

Daka biedt met haar uitgebreide assortiment fitnesskleding voor iedereen wat wils. Zo hebben wij kleding van Adidas, Puma, Nike en Only. Fitnesskleding moet lekker zitten en luchtdoorlatend zijn. Wij hebben onder andere shirts, shorts, leggings en polo’s. Als jij je in het zweet werkt wil je geen last hebben van je kleding. De bestelling van de sportartikelen voor dames is heel gemakkelijk. Retourneren en ruilen van artikelen is mogelijk binnen 14 dagen na aflevering. Artikel niet goed? Altijd geld terug! Bekijk onze voorwaarden op onze klantenservice pagina. Volg ons ook op Social Media om op de hoogte te blijven van de leukste acties. Wacht niet met het geven van een like op Facebook en volg ons op Twitter. Wil je tevens graag op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen en nieuwe artikelen? Wacht dan niet langer en schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief. Daka, als ’t om sport gaat! Je bent uiteraard ook van harte welkom in een van de Daka filialen in onder andere Rotterdam, Groningen, Zwolle, Apeldoorn, Alkmaar en Leidschendam.