Welkom op de website van Daka, jouw sportspecialist!

Daka en Wim Jaquet hebben de krachten gebundeld. Wim Jaquet Sports zal verder gaan als Daka Amersfoort. De website van Wim Jaquet is niet meer bereikbaar.
Meer informatie

Fitness

Online Fitness & Indoor Shop

Het zal geen verrassing zijn door te stellen dat sporten gezond is voor een mens. Fitness en andere indoor sporten dragen hier zeker ook een steentje aan bij. Bij het fitnessen kan je alle spiergroepen trainen en je conditie goed op peil houden. Om goed te kunnen fitnessen heeft Daka een uitgebreid fitness assortiment met daarin dames en heren fitnesskleding, indoorschoenen en hartslagmeters. 

Deze sportspullen zijn overigens ook goed te gebruiken voor andere indoor sporten zoals basketbal en tafeltennis.  Daka heeft namelijk ook aandacht besteed aan tafeltennis en basketbalartikelen. Zo vind je bij ons tafeltennisbatjes en tafeltennisballen om een goed potje te kunnen tafeltennissen.
Daarnaast heeft Daka ook basketballen in het assortiment voor de basketballiefhebbers.

Binnen dit complete assortiment vind je vele topmerken zoals: Adidas, Nike, Reebok en Rucanor. Kortom, genoeg keuze voor de sportliefhebber. Bekijk de gehele fitness en indoor sporten collectie en bestel eenvoudig en snel op Daka.nl.  

Indoor & Fitness store

Als je iets leuks hebt weten te vinden in de webshop van Daka, bestel dan eenvoudig jouw wensen online. Wil je altijd op de hoogte worden gehouden van alle trends en aanbiedingen bij Daka? Meld je dan aan voor onze mailing. Heb je vragen of wil je persoonlijk advies over de fitness en indoor artikelen? Neem contact met ons op of kom langs in een van onze filialen.