DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...
Pagina terug

FIT & MORE

Het tv-programma Fit & More is vanaf zondag 15 maart 2020 om 16.30 te zien op RTL4!

In de weekenden van maart en april vind je op RTL4 het nieuwe feelgood tv-programma genaamd RTL Fit & More. In deze variant van het populaire weekendprogramma Ski & More laat onze presentator Jorn van Vrijaldenhoven jou alle bijzondere plekken en sportactiviteiten zien die je gezien en gedaan moet hebben in Nederland. De eerste aflevering wordt op 15 maart uitgezonden en dat gebeurt vanaf dan wekelijks op zondagmiddag op 16:30 uur.


Bekijk alle producten uit Fit & More

RTL Fit en More
Aflevering 5: 
Harbour Run (Finale)

In deze aflevering van Fit & More kijken we terug op de afgelopen weken waarin Jorn hard heeft getraind voor de Harbour Run. We nemen een terugblik op het lastige free runnen in Rotterdam, de pittige bootcamp en de zware obsticle clinic in Alkmaar. Maxime van DAKA meet Jorn’s voeten om de perfecte schoen voor hem te vinden, super handig! En dan is het na al die weken trainen eindelijk tijd voor de Harbour Run , hoe zal het Jorn en Maxime af gaan?


Bekijk alle producten

RTL Fit en More
Aflevering 4: 
SPORTEN IN DEN HAAG

Deze aflevering van Fit & More vindt plaats in de hofstad; Den Haag. Jorn gaat boulderen om zijn kracht en grip te trainen voor de Harbour Run. Maxime van DAKA neemt hem mee naar het strand om een lekkere buiten work-out te doen en deel te nemen aan een yoga les om goede focus te krijgen. Ook volgt Jorn een surfles , een goede training voor zijn balans en uithoudingsvermogen. Tussendoor neemt hij nog een kijkje bij de strandhuisjes.


Bekijk alle producten

RTL Fit en More
Aflevering 3: 
SPORTEN IN UTRECHT

In deze aflevering van Fit & More bezoekt Jorn de domstad; Utrecht. Jorn wil aan zijn core werken door te gaan suppen in de grachten. Om zich goed voor te bereiden op de Harbour Run neemt Maxime van DAKA hem mee om de gaan boksen , een leuke maar pittige training. Ook gaat Jorn een ontspannen potje pingpongen en doet hij mee met skate parade. Daarnaast gaat hij trampoline springen ter voorbereiding op de obstakels van de Harbour Run.


Bekijk alle producten

RTL Fit en More
Aflevering 2: 
SPORTEN IN ALKMAAR

In deze aflevering van Fit & More is Jorn te vinden in de kaasstad; Alkmaar. Om zich voor te bereiden op de Harbour Run, gaan Jorn en Maxime van DAKA naar het outdoor park om een obstacle clinic te volgen. Jorn wil zijn uithoudingsvermogen trainen en gaat daarvoor kitesurfen , een zware maar gave sport. Ook laat hij zijn conditie meten, om goed in kaart te brengen hoe fit hij is en wat hij er nog aan kan verbeteren. Daarnaast gaat hij naar de duinen om deel te nemen aan een intensieve bootcamp. Tussendoor geniet hij van een lekkere, biologische lunch.


Bekijk alle producten

RTL Fit en More
Aflevering 1: 
SPORTEN IN ROTTERDAM

De eerste aflevering van Fit & More vindt plaats in de maasstad; Rotterdam. Jorn maakt een high-speed vaartocht met een RIB (Rigid Inflatable Boat). Na deze adrenaline kick krijgt hij van Maxime van DAKA te horen aan welke challenge hij zich gaat wagen: de Harbour Run in de haven van Rotterdam. Om hier goed fit voor te worden doet Jorn mee met funxtion, een intensieve en effectieve circuit training. Daarnaast neemt hij een kijkje op een duurzame camping. Als goede voorbereiding op de obstakels tijdens de Harbour Run, krijgen Jorn en Maxime een lesje free runnen. Iets wat lastiger is dan het lijkt. Ook springt Jorn uit een vliegtuig, gelukkig mét parachute. 


Bekijk alle producten

wAAR GA JIJ VOOR?

Ga je voor een kilo meer of een kilootje minder? Bij DAKA ben je bij het juiste adres als het gaat om diverse fitness attributen, of fitnesskleding waar je jezelf comfortabel in voelt.

Bij DAKA werken mensen die zelf fanatiek sporten en je dus altijd van persoonlijk advies kunnen dienen.

Ga je voor je eerste hardloopwedstrijd of voor een obstacle run? Op onze Running Departments beschikken wij over onze speciale DAKA Feet ID.

De DAKA Feet ID analyseert de voet, terwijl de loopanalyse met behulp van de geavanceerde drukplaattechnologie laat zien waar jouw drukpunten zich bevinden onder begeleiding van een DAKA Running specialist. Met deze methode komen we tot de ideale hardloopschoen voor jou. Ga je voor de beste fit? Zes DAKA filialen beschikken over de DAKA Feet ID en bevinden zich in de volgende steden: Alkmaar, Amersfoort, Apeldoorn, Leidschendam, Utrecht en Zwolle. Of kies jezelf een hardloopschoen? Dan kan je bij alle 15 DAKA filialen terecht en laat je adviseren door één van onze running specialisten.

Of je nu gaat voor voetbal, running, hockey, tennis, fitness, wintersport, of die coole sporty look, bij DAKA slaag je!


Lees meer over DAKA FEEt id

sneak preview:

Meer informatie over dit nieuwe RTL 4 tv programma vind je op fitenmore.tv