DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...
Pagina terug

Zwolle

Gelegen in het stadion van PEC Zwolle is de winkel in Zwolle één van de grootste winkels uit de DAKA familie. Met voldoende parkeergelegenheid (eerste uur gratis) en zijn goede bereikbaarheid, kun je de sportwinkel makkelijk vinden. Met 3500 m2 is dit de winkel met het meest uitgebreide assortiment. In Zwolle kun je terecht voor al jouw sportspullen. Met de nieuwste collecties op het gebied van voetbal, hockey, tennis, fitness en indoor kun je altijd iets vinden wat jou past.

In de winter is dit het filiaal met een van de grootste collecties. Hier kun je alles vinden op het gebied van ski’s, skischoenen, snowboards, snowboardschoenen of jouw nieuwste winteroutfit. In de weekenden heerst hier een leuke wintersfeer en staan de specialisten voor jou klaar.

De winkel is 7 dagen per week geopend met donderdagavond een koopavond waar ons vakkundig personeel voor je klaar staat.

De winkel heeft allerlei services om nog beter tot dienst te zijn zoals de wax en slijp service om zonder zorgen op vakantie te gaan en zonder problemen de berg af te glijden. Daarnaast hebben we een ski en snowboard afstelservice en zo ga je dus ook veilig op vakantie.

Met de DAKA Feet ID wordt er een analyse gemaakt van jouw voeten om je zo de beste schoenen te geven die mogelijk zijn. Met deze analyse kan je vervolgens de geadviseerde schoenen testen op de test loopstrook en zo voelen wat jou favoriete keus is.

Laat je adviseren voor de perfecte snaar die past bij jouw speelstijl en laat je racket bespannen door een DAKA-expert en ga vol voor de winst op de baan. Ben je toe aan een nieuw grip of zeem om je tennisracket of hockeystick? We leggen hem met alle liefde eromheen.

Houd er rekening mee dat elke zondag waarop PEC Zwolle een thuiswedstrijd speelt, de winkel gesloten is. 

DAKA Zwolle

3500 m2 sport & lifestyle & wintersport

7 dagen per week open

Donderdag koopavond

Vakkundig opgeleid personeel

Eerste uur gratis parkeren voor de deur, tweede uur €1,-

Tijdens het winterseizoen hebben wij de grootste ski & snowboard collectie van de regio

Service

Slijpen & waxen service

Ski & snowboard afstel service

DAKA Feet ID

Test je runningschoenen op de testloop strook

(Tennis)racket bespanning

Tennis/hockey grip vervangservice

Speciale openingstijden:

  • Donderdag 21 mei Hemelvaart open 12.00 - 17.00 uur
  • Zondag 31 mei 1e Pinksterdag gesloten
  • Maandag 1 juni 2e Pinksterdag open 12.00 - 17.00 uur
adres Stadionplein 15
8025CP Zwolle
038-4250070
Openingstijden
Maandag 12:15 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 9:30 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00
Like & volg onze winkel