DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...
Pagina terug

Rotterdam Zuid Tegenover Stadion de Kuip

Onze winkel staat over een oppervlakte van 3000m2 vol met alles wat sport ademt. 7 dagen per week kun je bij ons terecht voor al je sport benodigdheden en vrijdagavond tijdens onze koopavond staan wij extra lang voor je klaar.

Op onze eerste etage vind je een uitgebreid assortiment in voetbal, tennis, hockey, fitness en andere sportproducten.

Op de begane grond is er een ruim assortiment in beach mode, outdoor, sneakers en lifestyle kleding. Tijdens de wintermaanden hebben wij een groot assortiment in wintersportkleding en bijpassende accessoires zoals mutsen, sjaals en snowboots.

Tevens bieden wij allerlei services zoals een echte hardloop analyse om jou nog beter advies te geven voor de perfecte hardloopschoen die helemaal bij jou past. Test je hockeystick in het slaghok en ervaar welke stick perfect voor jou is. Ook wanneer je grip aan vervanging toe is vervangen wij deze voor jou!  Laat je racket goed bespannen en start fris en scherp aan al je tennis wedstrijden.

Bij DAKA Rotterdam Zuid vind je de nieuwste collecties en scherpe aanbiedingen met advies van enthousiaste en getrainde medewerkers.

Parkeren is gratis op het parkeerterrein van De Kuip, het stadion van Feyenoord. Of parkeer in de parkeergarage aan de Veranda, dit is het eerste uur gratis. Betaald parkeren voor de deur is uiteraard ook mogelijk.

Houd wel rekening met de wedstrijden van Feyenoord. Een parkeerplek rond de wedstrijden is geen garantie en bij risicovolle wedstrijden kunnen wij gesloten zijn of tijdig sluiten. Als dit van toepassing is, zullen wij hier een melding van maken. 

Tevens zijn wij goed bereikbaar via tramlijn 23 van de RET of na een stukje lopen vanaf NS-station Rotterdam Zuid.

Wij beschikken over een roltrap en een lift. Onze paden zijn rolstoelvriendelijk en ruim van opzet.

DAKA Rotterdam Zuid

 • 3000 m² sport & lifestyle
 • 7 dagen per week geopend 
 • Vrijdag koopavond
 • Vakkundig opgeleid personeel
 • Betaald parkeren voor de deur
 • Gratis parkeren bij De Kuip
 • Goed bereikbaar met openbaar vervoer
 • Tijdens het winterseizoen hebben wij de grootste wintersportkleding en accessoires (geen hardwaren)

Service

Speciale openingstijden:

 • Zondagopening is onder voorbehoud van het speelschema van Feyenoord. Bij risicowedstrijden kunnen wij gesloten zijn en zal dit tijdig hier vermeld worden.
 • Donderdag 21 mei Hemelvaart open 12.00 - 17.00 uur
 • Zondag 31 mei 1e Pinksterdag gesloten
 • Maandag 1 juni 2e Pinksterdag open 12.00 - 17.00 uur
adres Cor Kieboomplein 515
3077 MK Rotterdam
010 - 482 33 52
Openingstijden
Maandag 12:15 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00
Like & volg onze winkel