DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...
Pagina terug

Rotterdam Zuid Tegenover Stadion de Kuip

Onze winkel met een oppervlakte van 3000 m² staat vol met alles wat sport ademt. Op de bagene grond vind je een ruim assortiment aan lifestyle, beach mode, sneakers en outdoor. Tijdens de wintermaanden kun je bij ons terecht voor wintersportkleding en bijpassende accessoires, zoals mutsen, sjaals en snowboots. 

Op de eerste etage heb je een ruime keuze uit voetbal-, tennis-, hockey-, en fitnessproducten. Tevens bieden wij extra services, zoals een hardloop analyse om jou nog beter advies te kunnen geven over perfect passende hardloopschoenen. Test je hockeystick in het slaghok en ervaar welke stick perfect voor jou is. Ook wanneer je grip aan vervanging toe is, vervangen wij deze voor jou! Laat je racket goed bespannen en start fris en scherp op de baan.

Bij DAKA Rotterdam Zuid vind je de nieuwste collecties en scherpe aanbiedingen met advies van enthousiaste en getrainde medewerkers. Parkeren is gratis op het parkeerterrein van De Kuip, het stadion van Feyenoord. Of parkeer in de parkeergarage aan de Veranda, dit is het eerste uur gratis. Betaald parkeren voor de deur is uiteraard ook mogelijk. Tevens zijn wij goed bereikbaar via tramlijn 23 of na een stukje lopen vanaf NS-station Rotterdam Zuid.

7 dagen per week kun je bij ons terecht voor al je sportbenodigdheden, vrijdagavond tijdens onze koopavond staan wij extra lang voor je klaar. Houd wel rekening met de wedstrijden van Feyenoord. Een parkeerplek op een wedstrijddag is geen garantie en bij risicovolle wedstrijden kunnen wij gesloten zijn of eerder sluiten. Als dit van toepassing is, zullen wij dit tijdig communiceren.

Wij beschikken over een roltrap en een lift. Onze paden zijn rolstoelvriendelijk en ruim van opzet.

DAKA Rotterdam Zuid

  • 3000 m² aan Sport & Lifestyle
  • 7 dagen per week geopend 
  • Vrijdag koopavond
  • Vakkundig opgeleid personeel
  • Betaald parkeren voor de deur
  • Gratis parkeren bij De Kuip
  • Goed bereikbaar met openbaar vervoer
  • Tijdens het winterseizoen een groot assortiment aan wintersportkleding en accessoires (geen hardwaren)

Service

Speciale openingstijden

  • De openingstijden op zondag zijn onder voorbehoud en afhankelijk van het speelschema van Feyenoord. Bij risicowedstrijden kunnen wij gesloten zijn. Dit zal hier tijdig vermeld worden.
adres Cor Kieboomplein 515
3077 MK Rotterdam
010 - 482 33 52
Openingstijden
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00
Like & volg onze winkel