DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...
Pagina terug

Rotterdam Oost Winkelcentrum Alexandrium II

Tijdens de koopavonden zullen wij vanaf 19.30 uur een deurbeleid voeren, om zo volgens de richtlijnen de winkel te kunnen sluiten om 20.00 uur. Bedankt voor je begrip!

DAKA Rotterdam Oost is dé sportspecialist van Rotterdam en omstreken. Wij zijn te vinden in het populaire winkelcentrum Alexandrium II, op de grens van Rotterdam en Capelle aan den IJssel.

Bij ons vind je een zeer breed aanbod aan sport- en lifestyle artikelen, verdeeld over 2 verdiepingen van maar liefst 2500 m². Onze belangrijkste sporten zijn hockey, voetbal, running, training en tennis. Ook op het gebied van outdoor, boxing, zwemmen en funwheels hebben we een mooi assortiment! Uiteraard helpen onze getrainde medewerkers je graag met het vinden van het juiste product.

Op de hardloopafdeling kan de hardloopscan je helpen bij het zoeken naar de perfecte hardloopschoen. Test je hockeystick in de slagkooi en ervaar wat voor jou de ideale stick is. Is jouw grip of zeem toe aan vervanging? Dan vervangen wij die met alle liefde voor je. Laat je racket bespannen en ga voor mooie prestaties op de baan.

De winkel is 7 dagen in de week geopend en op vrijdagavond is er koopavond. Betaald parkeren is mogelijk voor de deur of in de naastgelegen parkeergarage. Tevens zijn wij goed bereikbaar met de metro of trein, station Rotterdam Alexander ligt om de hoek. De winkel beschikt over een roltrap. Een lift is helaas niet aanwezig.

Shop veilig bij DAKA

Bij DAKA Sport ben je - uiteraard met inachtneming van de adviezen van het RIVM - van harte welkom in onze ruim opgezette winkel. Met 2500 m² aan sportspecialisme loop je elkaar gelukkig niet voor de voeten! Bovendien hebben wij diverse maatregelen getroffen om de veiligheid van jou én van onze medewerkers zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. 

Wij dragen een mondkapje. Zou jij dat ook willen doen? Zo zorgen we samen voor een veilige omgeving. Verder vragen wij je de volgende maatregelen in acht te nemen:

  • Houd altijd minimaal 1.5 meter afstand van elkaar en van onze medewerkers
  • Bezoek ons met maximaal 2 personen of 1 huishouden
  • Wij raden je aan de handen te desinfecteren bij binnenkomst

Blijf jij voorlopig toch liever thuis? Ook op daka.nl vind je een uitgebreid assortiment aan Sport- en Lifestyle-artikelen!

DAKA Rotterdam Oost

  • 2500 m² aan Sport, Lifestyle & Wintersport
  • 7 dagen per week geopend
  • Vrijdag koopavond
  • Vakkundig opgeleid personeel
  • Betaald parkeren voor de deur
  • Goed bereikbaar met openbaar vervoer
  • Tijdens het winterseizoen een groot assortiment wintersportkleding en accessoires (geen hardwaren)

Service

adres Watermanweg 319
3067 GA Rotterdam
010 - 455 2000
Openingstijden
Maandag 11:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 20:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00
Like & volg onze winkel