DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...
Pagina terug

Leidschendam Winkelcentrum Leidsenhage

DAKA Leidschendam, gevestigd in Westfield Mall of The Netherlands, rolt haar city store concept uit in het vernieuwde winkelcentrum. Een bezoek aan onze winkel van 1000 m² zal een unieke belevenis zijn, waarbij sport en fashion elkaar ontmoeten. In het nieuwe city store concept van DAKA vind je de nieuwste innovaties en ervaar je de perfecte sportervaring.

Extra services voor het beste advies
In onze winkel hebben wij allerlei services om jou nóg meer te plezier te geven tijdens het sporten. Ga staan op de DAKA Feet-ID en krijg het meest persoonlijke advies voor de perfecte hardloopschoen. Test de schoenen vervolgens op de loopstrook en voel wat dit voor jou doet.

Laat je grip en zeem van jouw hockeystick of tennisracket vervangen en haal het beste uit trainingen en wedstrijden. Ook kunnen wij jouw racket bespannen voor nóg meer zelfvertrouwen op de baan.

7 dagen in de week staat vakkundig personeel voor jou klaar, donderdagavond tijdens onze koopavond zelfs nog langer! De winkel is erg goed te bereiken met de auto en wij bieden gratis parkeerplekken aan, zodat je optimaal kunt genieten van je shopervaring.

DAKA Leidschendam

  • 1000 m² aan Sport & Lifestyle
  • 7 dagen per week geopend 
  • Donderdag koopavond
  • Vakkundig opgeleid personeel
  • Gratis parkeren

Services

adres Burgemeester Banninglaan 2
2262 CJ Leidschendam
070 - 327 2991
Openingstijden
Maandag 11:00 - 20:00
Dinsdag 10:00 - 20:00
Woensdag 10:00 - 20:00
Donderdag 10:00 - 20:00
Vrijdag 10:00 - 20:00
Zaterdag 10:00 - 20:00
Zondag 12:00 - 18:00
Like & volg onze winkel