DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...
Pagina terug

Leidschendam Winkelcentrum Leidsenhage

Onze deuren zijn weer geopend! Kom jij gezellig shoppen zonder tijdsdruk? Wij kunnen niet wachten om je weer te mogen ontvangen. In onze ruim opgezette winkel loop je elkaar niet in de weg. Wij dragen zorg voor een fijne, veilige winkelomgeving.

Het is niet meer nodig om jouw bezoek te plannen. Onze deur staat voor je open! Geef jij toch de voorkeur aan shoppen op afspraak? Geen probleem, ook dat kan bij DAKA.

Tijdens een personal shopping afspraak word je snel geholpen en kun je rekenen op de persoonlijke service die jij van ons gewend bent. Op een tijd die jou uitkomt, staan wij voor je klaar.

Plan jouw bezoek


DAKA Leidschendam, gevestigd in Westfield Mall of The Netherlands, rolt haar city store concept uit in het vernieuwde winkelcentrum. Een bezoek aan onze winkel van 1000 m² zal een unieke belevenis zijn, waarbij sport en fashion elkaar ontmoeten. In het nieuwe city store concept van DAKA vind je de nieuwste innovaties en ervaar je de perfecte sportervaring.

Extra services voor het beste advies
Onze winkel beschikt over diverse tools, zoals de DAKA Feet ID. Hiermee scannen wij je voet om jou de perfecte hardloopschoenen aan te kunnen meten. Na de voetscan kun je de aangemeten schoenen testen op onze loopstrook. Zo kun je ervaren wat de schoen jou werkelijk te bieden heeft.

Ook bespannen wij jouw tennisracket, zodat jij de optimale performance uit je trainingen en wedstrijden kunt halen. Is jouw grip of zeem aan vervanging toe? Dan vervangen wij deze met alle liefde en kun jij weer knallen op het veld.

7 dagen in de week staat vakkundig personeel voor jou klaar, donderdagavond tijdens onze koopavond zelfs nog langer! De winkel is erg goed te bereiken met de auto en wij bieden gratis parkeerplekken aan, zodat je optimaal kunt genieten van je shopervaring.

DAKA Leidschendam

  • 1000 m² aan Sport & Lifestyle
  • 7 dagen per week geopend 
  • Donderdag koopavond
  • Vakkundig opgeleid personeel
  • Gratis parkeren

Services

adres Burgemeester Banninglaan 2
2262 CJ Leidschendam
070 - 327 2991
Openingstijden
Maandag 11:00 - 20:00
Dinsdag 10:00 - 20:00
Woensdag 10:00 - 20:00
Donderdag 10:00 - 20:00
Vrijdag 10:00 - 20:00
Zaterdag 10:00 - 20:00
Zondag 12:00 - 18:00
Like & volg onze winkel