Welkom op de website van Daka, jouw sportspecialist!

Daka en Wim Jaquet hebben de krachten gebundeld. Wim Jaquet Sports zal verder gaan als Daka Amersfoort. De website van Wim Jaquet is niet meer bereikbaar.
Meer informatie

Houten (Voorheen Telstar Megastore Houten)

In complex de Meerpaal in Houten zit onze Intersport DAKA vestiging op de eerste etage. Met gratis parkeren bovenop het complex en op korte afstand van de snelweg en de ring is de sportwinkel makkelijk aan te rijden. In de regio is dit de winkel om jouw aankopen te doen op het gebied van hockey, tennis, voetbal en fitness. Gelegen in hetzelfde complex als Bever en Frans de Witte heeft ook Intersport DAKA een ruim assortiment aan scherp geprijsde outdoor artikelen.

Naast de collectie in de verschillende sportcategorieën, is ook de casual afdeling zeer uitgebreid. Je hebt hier voldoende keuze in kleding van de grote merken. Ook voor jouw nieuwe sneakers moet je hier kunnen slagen.

SPECIALE OPENINGSTIJDEN

  • -

 

Intersport Daka Houten filiaalmanager

Storemanager Houten: Robert Gerlach

Mijn naam is Robert Gerlach, ik ben 43 Jaar en uw storemanager in Houten. Ik werk al vanaf mijn 18de in de retailbranche. Sport is een belangrijk onderdeel in mijn leven. In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen, fitness en vind ik het leuk om nieuwe sporten uit te proberen.

Als team zijn wij trots op onze winkel en adviseren wij de klant van A tot Z tijdens zijn/haar aankoop . Graag laten wij u dit zien, tijdens een bezoek. Hopelijk tot snel, bij Intersport DAKA Houten.

  • Grootste sport collectie van de regio
  • Elke zondag geopend
  • Vakkundig opgeleid personeel
  • Gratis parkeren
adres Duwboot 22
3991CE Houten
030-8100842
Openingstijden
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 9:30 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00
Like & volg onze winkel