DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...
Pagina terug

Harderwijk

Deze DAKA vestiging bevindt zich op industrieterrein Lorentz, aan de Lorentzstraat 16. Hier is ooit de sportwinkelketen Telstar ontstaan en was op deze locatie de afgelopen 25 jaar het vaste adres voor iedere sportliefhebber uit de regio. Met de naam DAKA boven de deur is de sportwinkel nog steeds het adres om naar toe te gaan voor jou sportuitrusting. De winkel is verbouwd en het personeel is klantgerichter. Met 3000 m2 aan sport & lifestyle is Daka the place to be. Wij staan voor je klaar om te helpen met alles wat op het gebied van: voetbal, tennis, hockey, fitness en running.

De winkel is 6 dagen per week geopend met uitzondering van elke eerste zondag van de maand. Op die dag is de winkel wel geopend.  Met vakkundig personeel helpen wij jou graag met je benodigdheden en hebben wij elke vrijdagavond onze koopavond en staan wij nog langer voor je klaar.

In onze winkel in Harderwijk vindt men een uitgebreid assortiment outdoor. Naast een grote collectie wandelschoenen en outdoor kleding, vind je hier ook een grote keuze aan tenten, luchtbedden, slaapzakken en accessoires.

In de winter wordt de winkel omgetoverd tot een snoepwinkel voor de wintersportliefhebber. Met de meest uitgebreide collectie aan ski’s, skischoenen, snowboardartikelen en winterkleding start hier jouw vakantie. Onze fanatieke specialisten op de afdeling zijn blij als ze kunnen helpen om jouw vakantie te laten slagen en je een ongelofelijke ski ervaring te bezorgen.

Naast de collectie in de verschillende sportcategorieën, is ook de casual afdeling zeer uitgebreid. Je hebt hier voldoende keuze in kleding van de grote merken. Ook voor jouw nieuwe sneakers moet je hier kunnen slagen.

De winkel biedt allerlei services om je winkelervaring nog beter te maken zoals het wax en slijpen van jou ski of snowboard, zo kun je heel je vakantie genieten zonder je zorgen te maken. Ook bieden wij een ski en snowboard afstelservice en zo kom jij veilig de berg af.

Met het juiste advies voor de snaar, bespannen wij jou racket en kan je er weer tegen aan op de baan. Is jou grip of zeem aan vervanging toe? Wij vervangen hem met alle liefde voor jou waardoor jij weer vol gas voor de winst kan gaan tijdens jou hockey of tenniswedstrijd.

De winkel is gemakkelijk te bereiken en je kunt er gratis parkeren waardoor jou winkelervaring nog beter en fijner wordt.

DAKA Harderwijk

  • 3000 m² sport & lifestyle & wintersport
  • 6 dagen per week geopend
  • Vrijdag koopavond
  • Vakkundig opgeleid personeel
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Tijdens het winterseizoen hebben wij de grootste ski & snowboard collectie van de regio

Service

Speciale openingstijden:

  • Donderdag 21 mei Hemelvaart open 12.00 - 17.00 uur
  • Zondag 31 mei 1e Pinksterdag gesloten
  • Maandag 1 juni 2e Pinksterdag open 12.00 - 17.00 uur
adres Lorentzstraat 16-18
3846AX Harderwijk
0341-413960
Openingstijden
Maandag 12:15 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 9:30 - 17:00
Zondag Gesloten
Like & volg onze winkel