DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...
Pagina terug

Deventer

Tijdens de koopavonden zullen wij vanaf 19.30 uur een deurbeleid voeren, om zo volgens de richtlijnen de winkel te kunnen sluiten om 20.00 uur. Bedankt voor je begrip!

DAKA Deventer is jouw sportspecialist in de binnenstad. Op het Boreelplein, naast de Media Markt en de Jumbo, zit onze vestiging op de eerste etage. Met 2500 m² vind je hier alles om jouw favoriete sport te beoefenen. In de categorieën voetbal, tennis, hockey en fitness kun je hier gegarandeerd slagen. Ook ben je voor lifestyle kleding en sneakers aan het juiste adres.

In onze winkel bieden wij allerlei services om jou nóg meer te plezier te geven tijdens het sporten. Zo stomen wij jou helemaal klaar voor een wintersport afdaling met de wax- en slijpservice. Ook kunnen onze adviseurs helpen bij het vinden van jouw nieuwe hockeystick. Deze kun je vervolgens meteen uittesten in onze slagkooi.

Laat je grip en zeem van jouw hockeystick of tennisracket vervangen en haal het beste uit trainingen en wedstrijden. Ook kunnen wij jouw racket bespannen voor nóg meer zelfvertrouwen op de baan. 

Ons vakkundige winkelpersonaal staat 7 dagen per week klaar om jou het beste advies te geven. Tijdens de koopavond op donderdag profiteer je van nog langere openingstijden.

De winkel is gemakkelijk te bereiken met de auto. Parkeren kan eenvoudig in parkeergarage Boreelplein. Kom je met het openbaar vervoer? Ook dan is de winkel eenvoudig te bereiken.

Shop veilig bij DAKA

Bij DAKA Sport ben je - uiteraard met inachtneming van de adviezen van het RIVM - van harte welkom in onze ruim opgezette winkel. Met 2500 m² aan sportspecialisme loop je elkaar gelukkig niet voor de voeten! Bovendien hebben wij diverse maatregelen getroffen om de veiligheid van jou én van onze medewerkers zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. 

Wij dragen een mondkapje. Zou jij dat ook willen doen? Zo zorgen we samen voor een veilige omgeving. Verder vragen wij je de volgende maatregelen in acht te nemen:

  • Houd altijd minimaal 1.5 meter afstand van elkaar en van onze medewerkers
  • Bezoek ons met maximaal 2 personen of 1 huishouden
  • Wij raden je aan de handen te desinfecteren bij binnenkomst

Blijf jij voorlopig toch liever thuis? Ook op daka.nl vind je een uitgebreid assortiment aan Sport- en Lifestyle-artikelen!

DAKA Deventer

  • 2500 m² aan Sport & Lifestyle
  • 7 dagen per week geopend 
  • Donderdag koopavond
  • Vakkundig opgeleid personeel
  • Parkeergarage onder de winkel
  • Tijdens het winterseizoen hebben wij de grootste wintersportkleding en accessoires (geen hardwaren)

Service

adres Boreelplein 7
7411EH Deventer
0570-617882
Openingstijden
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 20:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00
Like & volg onze winkel