DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...
Pagina terug

Deventer

DAKA Deventer is jouw sportspecialist in de binnenstad. Op het Boreelplein, naast de Media Markt en de Jumbo, zit onze vestiging op de eerste etage. Met 2500 m2 vind je hier alles om jouw sport te beoefenen. Vooral in de categorieën voetbal, tennis, hockey en fitness kun je hier gegarandeerd slagen.

Naast de collectie in de verschillende sportcategorieën, is ook de casual afdeling zeer uitgebreid. Je hebt hier voldoende keuze in kleding van de grote merken. Ook voor jouw nieuwe sneakers moet je hier kunnen slagen.

De winkel is 7 dagen per week geopend en vakkundig personeel staat altijd voor je klaar om het beste advies te geven en donderdagavond tijdens onze koopavond staan ze extra lang voor je klaar! Geniet ervan tijdens je shoptijd.

Onze winkels hebben speciale services om de shopervaring nog beter en luxer te maken zoals een wax en slijp service om al je winter hardwaren helemaal klaar te stomen voor de vakantie.

Laat je adviseren door onze specialisten welk type snaar het best past bij jouw type spel en met de juiste bespanning maken wij jou klaar om de maximale prestatie op de baan te halen. Verlang jij naar een nieuwe grip of zeem om je hockeystick of tennisracket? Wij zetten hem met alle liefde eromheen zodat jij helemaal klaar bent voor alle uitdagingen die jij gaat vinden.

De winkel is gemakkelijk te bereiken en de auto is goed te parkeren onder de winkel in parkeergarage Boreelplein. Ook is de winkel goed aan te reizen met het openbaar vervoer.

DAKA Deventer

  • 2500 m² sport & lifestyle
  • 7 dagen per week geopend 
  • Donderdag koopavond
  • Vakkundig opgeleid personeel
  • Parkeergarage onder de winkel
  • Tijdens het winterseizoen hebben wij de grootste wintersportkleding en accessoires (geen hardwaren)

Service

Speciale openingstijden:

  • Donderdag 21 mei Hemelvaart open 12.00 - 17.00 uur
  • Zondag 31 mei 1e Pinksterdag gesloten
  • Maandag 1 juni 2e Pinksterdag open 12.00 - 17.00 uur
adres Boreelplein 7
7411EH Deventer
0570-617882
Openingstijden
Maandag 12:15 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00
Like & volg onze winkel