DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...
Pagina terug

Deventer

DAKA Deventer is jouw sportspecialist in de binnenstad. Op het Boreelplein, naast de Media Markt en de Jumbo, zit onze vestiging op de eerste etage. Met 2500 m² vind je hier alles om jouw favoriete sport te beoefenen. In de categorieën voetbal, tennis, hockey en fitness kun je hier gegarandeerd slagen. Ook ben je voor lifestyle kleding en sneakers aan het juiste adres.

Extra services voor het beste advies
In onze winkel bieden wij allerlei services om jou nóg meer te plezier te geven tijdens het sporten. Zo stomen wij jou helemaal klaar voor een wintersport afdaling met de wax- en slijpservice. Ook kunnen onze adviseurs helpen bij het vinden van jouw nieuwe hockeystick. Deze kun je vervolgens meteen uittesten in onze slagkooi.

Laat je grip en zeem van jouw hockeystick of tennisracket vervangen en haal het beste uit trainingen en wedstrijden. Ook kunnen wij jouw racket bespannen voor nóg meer zelfvertrouwen op de baan. 

Ons vakkundige winkelpersoneel staat 7 dagen per week klaar om jou het beste advies te geven. Tijdens de koopavond op donderdag profiteer je van nog langere openingstijden.

De winkel is gemakkelijk te bereiken met de auto. Parkeren kan eenvoudig in parkeergarage Boreelplein. Kom je met het openbaar vervoer? Ook dan is de winkel eenvoudig te bereiken.

DAKA Deventer

  • 2500 m² aan Sport & Lifestyle
  • 7 dagen per week geopend 
  • Donderdag koopavond
  • Vakkundig opgeleid personeel
  • Parkeergarage onder de winkel
  • Tijdens het winterseizoen hebben wij de grootste wintersportkleding en accessoires (geen hardwaren)

Services

adres Boreelplein 7
7411EH Deventer
0570-617882
Openingstijden
Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00
Like & volg onze winkel