DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...
Pagina terug

Amersfoort Voorheen Wim Jaquet Sports

Onze deuren zijn weer geopend! Kom jij gezellig shoppen zonder tijdsdruk? Wij kunnen niet wachten om je weer te mogen ontvangen. In onze ruim opgezette winkel loop je elkaar niet in de weg. Wij dragen zorg voor een fijne, veilige winkelomgeving.

Het is niet meer nodig om jouw bezoek te plannen. Onze deur staat voor je open! Geef jij toch de voorkeur aan shoppen op afspraak? Geen probleem, ook dat kan bij DAKA.

Tijdens een personal shopping afspraak word je snel geholpen en kun je rekenen op de persoonlijke service die jij van ons gewend bent. Op een tijd die jou uitkomt, staan wij voor je klaar.

Plan jouw bezoek


DAKA Amersfoort is dé sportspecialist uit de regio. Met een winkeloppervlakte van 3500 m² vind je hier alles op het gebied van voetbal, tennis, hockey, fitness en running. Naast een uitgebreid sportassortiment heeft de winkel een ruim aanbod aan lifestyle kleding en schoenen. 

In de winter wordt de winkel omgetoverd tot een snoepwinkel voor wintersportliefhebbers. DAKA Amersfoort onderscheidt zich met het Race & Coach Department. Deze afdeling kan jou voorzien van de beste adviezen en materialen. Met de meest uitgebreide collectie aan ski’s, skischoenen, snowboardartikelen en winterkleding start hier jouw vakantie!

Extra services voor het beste advies
Onze specialisten op de afdeling dragen graag bij aan het bezorgen van de ultieme ski-ervaring. In de winter bieden wij jou een slijp- en waxservice, zodat je heerlijk van de berg gaat. Voor de beste ervaring in de sneeuw stellen wij jouw ski’s of snowboard perfect af. Ook maken wij bij pijnlijke voeten de skischoen beter met onze bootfitting service.

Is jouw grip of zeem toe aan vervanging? Dan vervangen wij die met alle liefde voor je. Laat je racket bespannen en ga voor mooie prestaties op de baan. Met de DAKA Feet ID worden jouw voeten geanalyseerd, zodat wij jou van de beste hardloopschoenen kunnen voorzien. Ervaar vervolgens op de teststrook wat de schoenen voor jou kunnen betekenen.

De winkel is 7 dagen per week geopend, met op donderdag koopavond. DAKA Amersfoort is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Met eigen parkeergelegenheid is er plek genoeg en kun je optimaal genieten van het shoppen.

Beste bezoeker,

De gemeenteraad heeft officieel besloten: de binnenstad van Amersfoort is autoluw. Dit betekent dat de singels enkel toegankelijk zijn voor fietsers en wandelaars.

Maar wat betekent dit voor de bereikbaarheid van DAKA Amersfoort? Goed nieuws: de parkeerplaats (Muurhuizen 56) blijft bereikbaar met de auto, mits het kenteken wordt aangemeld. Let op! Vanaf het moment dat je de autoluwe zone binnenrijdt, dien je het kenteken binnen 15 minuten aan te melden bij één van onze DAKA-medewerkers aan de kassa.

Tot slot willen wij benadrukken dat het gebruikmaken van onze parkeerplaats, alsmede het tijdig aanmelden van het kenteken, berust op eigen verantwoordelijkheid.

Wij hopen je weer snel te mogen ontvangen bij DAKA Amersfoort.

Sportieve groet,
Team DAKA

DAKA Amersfoort

  • 3500 m² aan Sport, Lifestyle & Wintersport
  • 7 dagen per week geopend
  • Donderdag koopavond
  • Vakkundig opgeleid personeel
  • Parkeerplaats voor bezoekers (navigatie: Muurhuizen 56)
  • Tijdens het winterseizoen de grootste ski & snowboard collectie uit de regio

Services

adres Langestraat 111-115
3811AD Amersfoort
033-4618996
Openingstijden
Maandag 11:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00
Like & volg onze winkel