DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...
Pagina terug

Amersfoort (Voorheen Wim Jaquet Sports)

DAKA Amersfoort is de sportspecialist uit Amersfoort. Met altijd het juiste advies en een luisterend oor staat ons vakkundig opgeleid personaal dan ook altijd voor je klaar. Met een oppervlakte van 3500 m2 voor met sport & lifestyle is er altijd wel iets om gek op te worden. Met het juiste advies kies je altijd het juiste.

De winkel is 7 dagen per week geopend met donderdagavond een koopavond waar ons personeel je nog langer helpt en je met een glimlach altijd het beste advies geeft.

Met een eigen parkeerplek ( Muurhuizen 56 ) is er plek genoeg en kun je optimaal genieten van al je sportshop plezier.

DAKA Amersfoort is de wintersport specialist van de regio. Met altijd een passend advies, luisterend waar jij als klant behoefte aan hebt ga jij en de onze winter expert opzoek naar de juiste schoen, ski, snowboard of accessoire om optimaal te genieten van de sneeuw.

De winkel biedt allerlei speciale services om je te voorzien in al je behoeftes zoals een wax en slijp service om heerlijk te keer te gaan in de sneeuw. Een echte one of a kind service is dat DAKA Amersfoort het echte race deparment en coach department heeft en jou kan voorzien met al het juiste race advies en het echte les geef materiaal die past bij jou behoeftes en verlangens voor in de sneeuw.

Met de DAKA Feet ID worden jou voeten helemaal geanalyseerd om jou het perfecte advies voor je hardloopschoen te geven. Test vervolgens op de test loopstrook jou geadviseerde schoenen en ervaar wat voor je de schoen is.

Laat je adviseren voor de ideale snaar die past bij jou speelstijl en laat jou racket bespannen door onze specialisten en wees helemaal klaar voor al je wedstrijden. Is jou grip toe aan vervanging? Wij leggen met alle liefde een nieuw gripje en/of zeem om je tennisracket of hockeystick, zodat je helemaal klaar bent voor je wedstrijden.

DAKA Amersfoort is goed te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer.    

DAKA Amersfoort

  • 3500 m2 sport & lifestyle & wintersport
  • 7 dagen per week open
  • Donderdag koopavond
  • Vakkundig opgeleid personeel
  • Eigen parkeerplaats voor klanten (navigatie: Muurhuizen 56)
  • Tijdens het winterseizoen hebben wij de grootste ski & snowboard collectie van de regio

Service

Speciale openingstijden:

  • Donderdag 21 mei Hemelvaart open 12.00 - 17.00 uur
  • Zondag 31 mei 1e Pinksterdag gesloten
  • Maandag 1 juni 2e Pinksterdag open 12.00 - 17.00 uur
adres Langestraat 111-115
3811AD Amersfoort
033-4618996
Openingstijden
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 9:30 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00
Like & volg onze winkel