DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...
Pagina terug

Amersfoort Voorheen Wim Jaquet Sports

Ook in deze periode staan we voor jou klaar. Jouw bestelling snel in huis? Je kunt kiezen voor Call & Collect óf Shop op afspraak. Natuurlijk kun je ook eenvoudig shoppen op DAKA.nl en jouw bestelling laten thuisbezorgen door PostNL.

Call & Collect
 Persoonlijk advies en keuze uit het lokale assortiment
√ Afhalen binnen één werkdag
Meer informatie over Call & Collect

Shop op afspraak
Selecteer een DAKA-filiaal
Waar ga jij voor? Selecteer de dienst
Kies een datum en tijdstip
Wij kijken uit naar je komst!
Meer informatie over Shop op afspraak


DAKA Amersfoort is dé sportspecialist uit de regio. Met een winkeloppervlakte van 3500 m² vind je hier alles op het gebied van voetbal, tennis, hockey, fitness en running. Naast een uitgebreid sportassortiment heeft de winkel een ruim aanbod aan lifestyle kleding en schoenen. 

In de winter wordt de winkel omgetoverd tot een snoepwinkel voor wintersportliefhebbers. DAKA Amersfoort onderscheidt zich met het Race & Coach Department. Deze afdeling kan jou voorzien van de beste adviezen en materialen. Met de meest uitgebreide collectie aan ski’s, skischoenen, snowboardartikelen en winterkleding start hier jouw vakantie!

Extra services voor het beste advies
Onze specialisten op de afdeling dragen graag bij aan het bezorgen van de ultieme ski-ervaring. In de winter bieden wij jou een slijp- en waxservice, zodat je heerlijk van de berg gaat. Voor de beste ervaring in de sneeuw stellen wij jouw ski’s of snowboard perfect af. Ook maken wij bij pijnlijke voeten de skischoen beter met onze bootfitting service.

Is jouw grip of zeem toe aan vervanging? Dan vervangen wij die met alle liefde voor je. Laat je racket bespannen en ga voor mooie prestaties op de baan. Met de DAKA Feet ID worden jouw voeten geanalyseerd, zodat wij jou van de beste hardloopschoenen kunnen voorzien. Ervaar vervolgens op de teststrook wat de schoenen voor jou kunnen betekenen.

De winkel is 7 dagen per week geopend, met op donderdag koopavond. DAKA Amersfoort is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Met eigen parkeergelegenheid is er plek genoeg en kun je optimaal genieten van het shoppen.

Beste bezoeker,

De gemeenteraad heeft officieel besloten: de binnenstad van Amersfoort is autoluw. Dit betekent dat de singels enkel toegankelijk zijn voor fietsers en wandelaars.

Maar wat betekent dit voor de bereikbaarheid van DAKA Amersfoort? Goed nieuws: de parkeerplaats (Muurhuizen 56) blijft bereikbaar met de auto, mits het kenteken wordt aangemeld. Let op! Vanaf het moment dat je de autoluwe zone binnenrijdt, dien je het kenteken binnen 15 minuten aan te melden bij één van onze DAKA-medewerkers aan de kassa.

Tot slot willen wij benadrukken dat het gebruikmaken van onze parkeerplaats, alsmede het tijdig aanmelden van het kenteken, berust op eigen verantwoordelijkheid.

Wij hopen je weer snel te mogen ontvangen bij DAKA Amersfoort.

Sportieve groet,
Team DAKA

DAKA Amersfoort

  • 3500 m² aan Sport, Lifestyle & Wintersport
  • 7 dagen per week geopend
  • Donderdag koopavond
  • Vakkundig opgeleid personeel
  • Parkeerplaats voor bezoekers (navigatie: Muurhuizen 56)
  • Tijdens het winterseizoen de grootste ski & snowboard collectie uit de regio

Services

Alvast een afspraak maken?

Het is mogelijk om alvast online een afspraak te maken met enkele van onze ski en snowboard hardware specialisten. Maak hiervoor gebruik van onderstaande kalender.

adres Langestraat 111-115
3811AD Amersfoort
033-4618996
Openingstijden
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00
Like & volg onze winkel