DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...
Pagina terug

Amersfoort Voorheen Wim Jaquet Sports

Tijdens de koopavonden zullen wij vanaf 19.30 uur een deurbeleid voeren, om zo volgens de richtlijnen de winkel te kunnen sluiten om 20.00 uur.

DAKA Amersfoort is dé sportspecialist uit de regio. Met een winkeloppervlakte van 3500 m² vind je hier alles op het gebied van voetbal, tennis, hockey, fitness en running. Naast een uitgebreid sportassortiment heeft de winkel een ruim aanbod aan lifestyle kleding en schoenen. 

In de winter wordt de winkel omgetoverd tot een snoepwinkel voor wintersportliefhebbers. DAKA Amersfoort onderscheidt zich met het Race & Coach Department. Deze afdeling kan jou voorzien van de beste adviezen en materialen. Met de meest uitgebreide collectie aan ski’s, skischoenen, snowboardartikelen en winterkleding start hier jouw vakantie!

Onze specialisten op de afdeling dragen graag bij aan het bezorgen van de ultieme ski-ervaring. In de winter bieden wij jou een slijp- en waxservice, zodat je heerlijk van de berg gaat. Voor de beste ervaring in de sneeuw stellen wij jouw ski’s of snowboard perfect af. Ook maken wij bij pijnlijke voeten de skischoen beter met onze bootfitting service.

Is jouw grip of zeem toe aan vervanging? Dan vervangen wij die met alle liefde voor je. Laat je racket bespannen en ga voor mooie prestaties op de baan. Met de DAKA Feet ID worden jouw voeten geanalyseerd, zodat wij jou van de beste hardloopschoenen kunnen voorzien. Ervaar vervolgens op de teststrook wat de schoenen voor jou kunnen betekenen.

De winkel is 7 dagen per week geopend, met op donderdag koopavond. DAKA Amersfoort is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Met eigen parkeergelegenheid is er plek genoeg en kun je optimaal genieten van het shoppen.

Shop veilig bij DAKA

Bij DAKA Sport ben je - uiteraard met inachtneming van de adviezen van het RIVM - van harte welkom in onze ruim opgezette winkel. Met 3500 m² aan sportspecialisme loop je elkaar gelukkig niet voor de voeten! Bovendien hebben wij diverse maatregelen getroffen om de veiligheid van jou én van onze medewerkers zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. 

Wij dragen een mondkapje. Zou jij dat ook willen doen? Zo zorgen we samen voor een veilige omgeving. Verder vragen wij je de volgende maatregelen in acht te nemen:

  • Houd altijd minimaal 1.5 meter afstand van elkaar en van onze medewerkers
  • Bezoek ons met maximaal 2 personen of 1 huishouden
  • Wij raden je aan de handen te desinfecteren bij binnenkomst

Blijf jij voorlopig toch liever thuis? Ook op daka.nl vind je een uitgebreid assortiment aan Sport- en Lifestyle-artikelen.

De Gemeente Amersfoort is bezig met het invoeren van een autoluw beleid in de binnenstad. De bereikbaarheid van onze parkeerplaats aan de achterzijde van de winkel zou daarom met ingang van 2021 kunnen wijzigen. Zodra wij hier meer over weten, zullen wij dit hier bekendmaken. Bedankt voor je begrip!

DAKA Amersfoort

  • 3500 m² aan Sport, Lifestyle & Wintersport
  • 7 dagen per week geopend
  • Donderdag koopavond
  • Vakkundig opgeleid personeel
  • Parkeerplaats voor bezoekers (navigatie: Muurhuizen 56)
  • Tijdens het winterseizoen de grootste ski & snowboard collectie uit de regio

Service

Alvast een afspraak maken?

Het is mogelijk om alvast online een afspraak te maken met enkele van onze ski en snowboard hardware specialisten. Maak hiervoor gebruik van onderstaande kalender.

adres Langestraat 111-115
3811AD Amersfoort
033-4618996
Openingstijden
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 20:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00
Like & volg onze winkel