Welkom op de website van Daka, jouw sportspecialist!

Daka en Wim Jaquet hebben de krachten gebundeld. Wim Jaquet Sports zal verder gaan als Daka Amersfoort. De website van Wim Jaquet is niet meer bereikbaar.
Meer informatie

Amersfoort (Voorheen Wim Jaquet Sports)

Wim Jaquet Sports is vanaf heden Intersport Daka en blijft jouw sportspecialist in Amersfoort!

Ruim zestig jaar geleden opende Wim Jaquet zijn winkel aan de Langestraat in het centrum van Amersfoort. In de jaren ’70 kocht hij de twee naastgelegen panden en breidde de winkel fors uit. Hij had een waanzinnige passie voor wintersport en zette alles op alles om dit groots neer te zetten in Amersfoort.
In de jaren ’80 neemt zijn zoon, Wim jr., het stokje over en treedt hij in de voetsporen van zijn vader als fanatiek wintersporter en wedstrijdskiër. Deze sportpassie heeft het familiebedrijf tot uitdrukking gebracht in de Amersfoortse sportzaak. Wim Jaquet Sports is het ‘walhalla’ voor de sporter. Afgelopen jaar draaide Wim Jaquet Sports het beste jaar ooit en behoort tot één van de mooiste sportspeciaalzaken van ons land.

SPECIALE OPENINGSTIJDEN

  • -

LEES MEER OVER DE OVERNAME

Maak een afspraak

Wilt u graag persoonlijk en vakkundig advies zonder te hoeven wachten? Maak dan nu een afspraak met één van onze vakspecialisten! Onze adviseurs hebben specifieke vakkennis in verschillende disciplines. Heeft u bijvoorbeeld moeite met het kiezen van de juiste skischoen of zou u graag meer willen weten over de verschillende soorten bergschoenen? Dan willen onze vakkundige adviseurs u daar ontzettend graag mee helpen. Daarnaast assisteert onze personal dresser u graag bij het maken van de juiste fashionable keuze.

In de onderstaande agenda kunt u eenvoudig een afspraak maken met een vakspecialist. Door het maken van een afspraak bent u verzekerd van specialistisch advies en hoeft u niet te wachten!

adres Langestraat 111-115
3811AD Amersfoort
033-4618996
Openingstijden
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 9:30 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00
Like & volg onze winkel