DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.
Lees meer
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina
Zoek naar producten...

Alkmaar Ringers winkelcentrum

DAKA Alkmaar is met een grootte van 3000 m2 de grootste sportwinkel in de regio Alkmaar. Deze winkel is in de zomer van 2018 compleet verbouwd en onderscheidt zich met een uitgebreid assortiment aan sportartikelen in alle grote sportcategorieën zoals voetbal, hockey, tennis, training en de zaalsporten. Ook in de winter kan je bij DAKA Alkmaar terecht voor je gehele wintersportuitrusting van alle bekende topmerken.

Naast een uitgebreid sportassortiment, heeft deze winkel een ruim aanbod aan lifestyle kleding en schoenen. Met merken als The North Face, Superdry, Only, Vero Moda, Nike en Adidas, kan iedereen slagen! 

De winkel is 7 dagen per week geopend en vakkundig personeel staat altijd voor je klaar voor het beste advies. Met wel 2 koopavonden, donderdag en vrijdag, bieden wij jou nog meer sport shopplezier.

In de winter bieden wij jou een slijp en wax service zodat je heerlijk van de berg af gaat. De ski’s of het snowboard stellen wij precies voor je af voor de beste ervaring in de sneeuw. Ook maken wij bij pijnlijke voeten de skischoen beter met de bootfitting service.

Met goed advies bevelen wij jou de juiste hockeystick aan en in onze slagkooi kun je ervaren wat hij doet. De winkel beschikt ook over een pannakooi. Hier kun je al je voetbalskills en je nieuwe voetbalschoenen testen zodat jij helemaal klaar bent voor je seizoen en alle andere uitdagingen die op je pad komen. 

Met de DAKA Feet ID worden je voeten opgemeten en zo adviseren wij de juiste hardloopschoen aan op basis van je voet en behoeftes. Test vervolgens de geadviseerde schoenen op de test loopstrook en ervaar wat elke schoen biedt voor de perfecte ervaring en om later te genieten van elke run, hoe lang of kort deze ook mag zijn.

Laat je adviseren over de perfecte snaar bij je speelstijl en laat je racket juist bespannen zodat je helemaal klaar bent voor al je wedstrijden. Laat je grip of zeem juist vervangen en wees klaar voor elke uitdaging die je op de baan of op het veld maar tegenkomt.

Vanuit de binnenstad is de winkel makkelijk te bereiken via de verbindingsbrug. Parkeren kan gemakkelijk in de garage onder de winkel en ook met het openbaar vervoer is de winkel goed te bereiken.

DAKA Alkmaar

  • 3000 m² sport & lifestyle & wintersport
  • 7 dagen per week open
  • Donderdag 21u & Vrijdag 21u koopavond
  • Vakkundig opgeleid personeel
  • Parkeergarage onder de winkel
  • Goed bereikbaar met openbaar vervoer
  • Tijdens het winterseizoen hebben wij de grootste ski & snowboard collectie van de regio

Service

Speciale openingstijden:

  • Donderdag 21 mei Hemelvaart open 12.00 - 17.00 uur
  • Zondag 31 mei 1e Pinksterdag gesloten
  • Maandag 1 juni 2e Pinksterdag open 12.00 - 17.00 uur
adres Noorderkade 170-190
1823CJ Alkmaar
072-5110762
Openingstijden
Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00
Like & volg onze winkel