Welkom op de website van Daka, jouw sportspecialist!

Daka en Wim Jaquet hebben de krachten gebundeld. Wim Jaquet Sports zal verder gaan als Daka Amersfoort. De website van Wim Jaquet is niet meer bereikbaar.
Meer informatie

Alkmaar Winkelcentrum Noorder Arcade

DAKA Alkmaar:

  • 3.000 m2 sport & wintersport
  • Elke zondag geopend
  • Vakkundig opgeleid personeel
  • Test je hockeystick in de slagkooi
  • Betreed de pannakooi en test je voetbalschoenen en skills
  • In de winter hebben wij de grootste ski collectie van de regio

DAKA Alkmaar is met een grootte van 3.000 m2 de grootste sportwinkel in de regio Alkmaar. Deze winkel is in de zomer van 2018 compleet verbouwd en onderscheidt zich met een uitgebreid assortiment sportartikelen in alle grote sportcategorieën, zoals voetbal, hockey, tennis, training en de zaalsporten. Ook in de winter kan je bij DAKA Alkmaar terecht voor je gehele wintersport uitrusting van alle bekende topmerken.

Naast een uitgebreid sportassortiment, heeft deze winkel een ruim aanbod aan lifestyle kleding en schoenen. Met merken als The North Face, Superdry, Only, Vero Moda, Nike en Adidas, kan iedereen slagen!
Vanuit de binnenstad is de winkel makkelijk te bereiken via de verbindingsbrug. Parkeren kan gemakkelijk in de garage onder de winkel. 

Intersport Daka Alkmaar filiaalmanager

Storemanager Alkmaar: Ron Adelaar 

Mijn naam is Ron Adelaar, ik ben 53 jaar en uw storemanager in Alkmaar. Sport is een belangrijk onderdeel in mijn leven. Het afgelopen jaar hebben wij als team hard gewerkt aan het verder verbeteren van onze winkel. 

Als team zijn wij trots op onze vernieuwde winkel en adviseren wij graag van A tot Z tijdens je aankoop. Graag laten wij je dit zien, tijdens een bezoek.

Hopelijk tot snel, bij DAKA Alkmaar.

 

adres Noorderkade 170-190
1823CJ Alkmaar
072-5110762
Openingstijden
Maandag 12:15 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 20:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00
Like & volg onze winkel
DAKA.nl gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Meer informatie? Bekijk onze cookies pagina