Welkom op de website van Daka, jouw sportspecialist!

Daka en Wim Jaquet hebben de krachten gebundeld. Wim Jaquet Sports zal verder gaan als Daka Amersfoort. De website van Wim Jaquet is niet meer bereikbaar.
Meer informatie

Dames Winterjassen

Winterjas Dames

Dames winterjassen shop je online op Daka.nl. De koude temperaturen komen er weer aan en daarom is het weer tijd om je warm aan te kleden. Wij zijn met de de nieuwe collectie dames winterjassen helemaal klaar voor het koude weer. Het nieuwe assortiment bevat de nieuwste mode trends en bestaat uit bekende merken. Shop je dames winterjas bijvoorbeeld van topmerken als Luhta, Napapijri en Dare2b.

Het sportieve en casual dames winterjas assortiment bestaat uit vele trendy kleuren, waardoor jij deze winter in jouw favoriete kleur over straat loopt. Shop je nieuwe dames winterjas bijvoorbeeld in het blauw, rood of zwart.

Dames Winterjassen

Combineer je nieuwe dames winterjas met onze skikleding of overige sportkleding. Daarnaast zijn de jassen natuurlijk ook met jouw eigen casual kledingstijl te combineren. Bestellen bij Daka is eenvoudig en veilig met veel verschillende betalingsmogelijkheden. Heb jij een keuze kunnen maken? Bestel dan gelijk je dames winterjas online.