DAKA COACH DEPARTMENT

Als jij in de skilift zit, vergeet je nooit om je heen te kijken. Het adembenemende uitzicht en de knisperende sneeuw onder de voeten van passerende sporters: je geniet met volle teugen. Jij als wintersportgek haalt alles uit de wintersportvakantie wat erin zit! In zo’n fantastisch rood skipak mensen leren skiën op de prachtigste pistes en er nog voor betaald worden ook. Kan het nog beter?

Of je nu op werk bent, in de kroeg staat of met familie op pad bent: jouw favoriete gespreksonderwerp is wintersport. Het hele jaar kijk jij uit naar de wintersportvakantie en ook in Nederland sta je graag op ski’s. Je bent een wintersportfanaat in hart en nieren. Hoog tijd om van je passie je beroep te maken!

WE'VE BEEN THERE

Het Coach Department voorziet skileraren, opleiders en coaches van de juiste materialen en vakkennis. De wintersportspecialisten zijn waarschijnlijk net zo gek van wintersport als jij. Sommigen zijn zelf coach of instructeur, of ze hebben in het verleden veel vlieguren gemaakt als skileraar. Zij kunnen jou dan ook uit eigen ervaring voorzien van de allerbeste adviezen en tips voor de juiste materialen.

DE JUISTE VAKKENNIS

Tijdens trainingen en clinics van het Coach Department doen (toekomstige) skileraren, opleiders of coaches de nieuwste vakkennis op. Zo kun je bij het Coach Department ook terecht voor een clinic waxen en slijpen, lawine-safety én blijf je op de hoogte van de nieuwste materialen en technologieën.

ZELF SKILERAAR, COACH OF OPLEIDER WORDEN?

Droom jij ervan om skileraar, opleider of coach te worden? Bij een opleiding in Oostenrijk ga je voor het behalen van de zogenaamde ‘Anwärter’, een diploma waarmee je les mag geven in alle Oostenrijkse skigebieden. Een opleidingsinstituut als SnowLife en de Nederlandse Ski Vereniging helpt jou bij het behalen van je diploma en zelfs bij het solliciteren naar een baan.

Meer weten? Mail naar coachdepartment@daka.nl en wij helpen je graag verder!