WINTERSPORTUITRUSTING: KOPEN OF HUREN?

Tijdens een wintersportvakantie is het van belang dat je beschikt over een goed passende ski- of snowboardschoenen. Koude, zere voeten of zelfs kramp wil je zeker niet hebben tijdens een adembenemende afdaling. Meer weten of een goed passende ski- of snowboardschoen? Hier lees je meer. Huur jij altijd ski- of snowboard materialen op de plek van bestemming? In deze blog leggen wij uit wat de voordelen zijn van het aanschaffen van materialen t.o.v. huren.

VOORDELEN VAN GEKOCHTE SKI- EN SNOWBOARDSCHOENEN

Ben jij een fanatiek wintersporter? Dan is het zeker voordeliger om een eigen wintersportuitrusting aan te schaffen. Ga je voor het eerst op wintersport en ben jij er nog niet helemaal van overtuigd of het wat voor je is? Dan kan het handig zijn om je wintersportuitrusting te huren. Geloof ons: na één keer wintersport wil je niet anders meer en volgt die eigen uitrusting waarschijnlijk heel snel.

OPTIMALE HYGIËNE

Het spreekt voor zich dat eigen materialen hygiënischer zijn dan gehuurde materialen. Bovendien ben je met eigen materialen zelf verantwoordelijk voor goed onderhoud. Regelmatig onderhouden materialen gaan niet alleen langer mee, ook zorgen ze ervoor dat je nóg soepeler de piste afgaat. Meer informatie over het goed onderhouden van jouw wintersportuitrusting vind je hier.

AANGEPAST OP JOUW NIVEAU

Ervaren wintersporters vinden het prettiger om zelf materialen aan te schaffen. Gehuurde materialen worden vanzelfsprekend gebruikt door vakantiegangers van verschillende niveaus. Hierdoor zullen de materialen sneller uitrekken en scherpte verliezen.

KIDS GARANTIEPLAN

Bij DAKA bieden wij het Kids Garantieplan aan. Het idee achter dit plan is dat wij willen dat kids met de juiste uitrusting goed leren én kunnen skiën. Kids groeien snel en daar hangt uiteraard ook een prijskaartje aan. Voor onze kleinste skivrienden is er daarom het Kids Garantieplan. Hier lees je meer over het Kids Garantieplan.