BUFF COLMASKER 

Het merk Buff, bekend van de multifunctionele nekwarmer, houdt je heerlijk warm én kan je op maar liefst 9 verschillende manieren dragen. Zo kan je het bijvoorbeeld als sjaal gebruiken, om je hals goed te beschermen tegen de kou. Buff speelt in op de vraag naar mondkapjes. Hierdoor is de combinatie tussen een accessoire en mondkapje ontstaan, de Filter Tube! Wij leggen je graag uit hoe dit precies werkt.

FILTER TUBE

De Filter Tube van Buff is een colmasker voor dames en heren en is te gebruiken als stijlvolle accessoire, bescherming voor de kou én als mondkapje. Dit comfortabele item is licht in gewicht en ademend, voor optimaal draagcomfort.

Het item is duurzaam doordat het herbruikbaar is en gemaakt is van gerecyclede plastic flessen. Er worden vijf gecertificeerde filters bijgeleverd die voor 99% zijn voorzien van bacteriële filtratie-efficiëntie. Je kan heel het jaar door gebruikmaken van het colmasker door de veelzijdigheid van het product. Of je nu gaat voor een sjaal, hoofband, oorwarmer of mondmasker, het kan allemaal!

FILTERS

De Filter Tube van Buff bied je niet alleen een stijlvolle look en warmte, maar zorgt ook voor de veiligheid van je gezondheid. Dit komt doordat er vijf filters bij zitten die je heel eenvoudig in het item kan plaatsen, wanneer je het wilt gebruiken als mondmasker.

De filters voldoen aan de eisen voor een chirurgisch masker en zijn daarom geschikt en veilig voor alledaags gebruik. Let op: een filter kan maximaal 24 uur worden gebruikt voor een optimale werking. De filters worden ook apart verkocht, zodat jij altijd voorbereid de deur uit gaat. Ga ervoor!