ZOMER MET BRUNOTTI | ALLES OVER EEN STAND UP PADDLE BOARD (SUP)

BEN JIJ AL BEKEND MET STAND UP PADDLING?  

Stand-Up Paddling (SUP) is één van de snelstgroeiende watersporten van dit moment. En dat is niet voor niets! Bij SUP sta je rechtop op een surfplank en beweeg je jezelf voort met een peddel. Tijdens deze workout gebruik je het gehele lichaam: natuurlijk de armen tijdens het peddelen, maar ook je core, benen en schouders spelen een belangrijke rol. Zo kom je niet alleen tot rust op het water, ook is het een goede workout. Ideaal!

WAAR GA JIJ VOOR?

ALLES OVER SUP

Suppen is dé zomerse trend van dit moment. Maar wat heb je nodig om te starten? Natuurlijk een prachtig Stand Up Paddle board. Wij raden een opblaasbare variant aan, zodat je de SUP eenvoudig kunt meenemen naar je lokale grachten, meren, rivieren en eventueel zelfs de zee. Brunotti heeft alles wat je nodig hebt voor een plezierige tijd op het water. Ga jij de lokale wateren ontdekken?

GA HET WATER OP MET BRUNOTTI

Brunotti Boards, dat zijn niet zomaar boards. Bij Brunotti zijn ze gek op het water. Ze bedwingen de oceaan en alle andere soorten wateren. Wist je bovendien dat de boards ontwikkeld en geproduceerd worden door Brunotti zelf? Alle producten zijn Rider Developed Products (RDP), wat betekent dat de boards zijn getest en goedgekeurd door dedicated riders. No matter the conditions is niet voor niets het motto van Brunotti.

DE SUPS VAN BRUNOTTI

De Brunotti SUP's zijn stijver, doordat deze SUPs zijn gemaakt van drop-stitch materiaal. Hierdoor blijft de SUP beter in zijn vorm, waardoor hij makkelijker door het water glijdt en de SUP stabieler aanvoelt. Daarnaast biedt Brunotti ook een variant met mastvoet, met deze SUP kun je dus ook gaan windsurfen!

LENGTE, BREEDTE & HOOGTE

Het is belangrijk om te letten op de breedte van het board. Wat heeft jouw voorkeur? In de regel geldt: hoe breder het board, hoe stabieler deze is. Ben jij nog een beetje onzeker op het water? Dan is het aan te raden om een wat breder board te kiezen. Vervolgens vertelt de dikte van het board wat over het gewicht dat gedragen kan worden. Tot slot de lengte: dit zegt wat over de wendbaarheid van de SUP. Hoe langer het board, hoe minder wendbaar, maar des te sneller. De collectie van Brunotti heeft voor ieder wat wils. Waar ga jij voor?

GA VOOR HET TOTAALPAKKET

Ga jij voor een ontspannen sessie op het meer, of pak jij wat golven mee op zee? Waar je ook voor gaat, Brunotti geeft je een onvergetelijke ervaring op het water. Bij DAKA vind je het complete plaatje: een board, pump, repairkit, paddle en leash. Natuurlijk worden de SUP’s geleverd in een handige tas, zo kun jij jouw nieuwe aanwinst eenvoudig vervoeren naar je favoriete plek. Maak je garderobe compleet met de leukste zomeritems van Brunotti en jij bent helemaal klaar voor het lekkere weer!